woensdag 27 februari 2013

Vooraankondiging conferentie Krachtwerk on TourVooraankondiging
Conferentie

Krachtwerkontour in de USA

 Graag alvast in je agenda noteren:
do 23 mei 2013 van 13.00u-17.00u

Waarschijnlijk was het je niet ontgaan, in januari en februari van dit jaar zijn wij – docenten, onderzoekers en professionals - voor 2,5 á 3 weken naar de Verenigde Staten afgereisd. We hebben daar diverse praktijken, ontwikkelaars en onderzoekers bezocht die zich - net als wij - bezig houden met thema's als herstelondersteuning, cliëntsturing, empowerment en ervaringsdeskundigheid. Door deze reis wilden wij kennis, inzichten en ervaringen op doen, die wij kunnen gebruiken voor praktijkontwikkeling, kennisontwikkeling en onderwijsontwikkeling. En dat is gelukt! Deze conferentie biedt de gelegenheid hiervan verslag te doen: wat hebben we geleerd, waar waren we van onder de indruk, welke inspiratie en kennis hebben we mee terug genomen, en wat denken jullie hiervan?

Bij deze bent je van harte uitgenodigd voor deze middag! Aanmelden kan via deze link rechts onderin.

De inloop is vanaf 13.00u, we starten om 13.30u en eindigen rond 17.00u waarna we onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar door kunnen praten.
Stuur deze uitnodiging vooral door naar anderen die hierin geïnteresseerd zijn, zij zijn van harte welkom!
De officiële uitnodiging met het programma, precieze locatie (ergens in Amsterdam) en informatie over de workshops volgt. Op onze blog en via twitter maken we dit bekent. Lees vooral ook verder op dit blog voor verslag van onze bezoeken, onze indrukken en nieuwe ideeën.
Hopelijk tot dan!


Eefje Driessen, Joep Holten, Max Huber, Michiel Lochtenberg, Rosalie Metze en Paulina Sedney


Geen opmerkingen:

Een reactie posten