vrijdag 10 juni 2016

Uitnodiging opening Respijthuis Amerbos 22 juni 2016

De samenwerking in het Amsterdamse netwerk rondom herstel, ervaringsdeskundigheid en zelfbeheer heeft al verschillende mooie kleine en grote resultaten opgeleverd (zie www.krachtwerkontour.nl voor een overzicht). Eén van de meest concrete projecten is de recente opening van het Respijthuis Amerbos, een gezamenlijk initiatief van HVO-Querido, GGZ inGeest en Arkin met de HvA en Eropaf! als kennispartners. Binnenkort is de officiële opening en met veel plezier en trots presenteren we hieronder de uitnodiging.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Open middag
RESPIJTHUIS AMERBOS

woensdag 22 juni tussen 16:00-18:00

Amerbos 187-189
1025 ZC Amsterdam


Recentelijk heeft Respijthuis Amerbos haar deuren geopend. Het huis biedt uitkomst voor Amsterdammers met psychische kwetsbaarheid om even op adem te komen. De gasten zijn samen met de vrijwilligers en ondersteuners verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het Respijthuis. Tevens bieden wij gasten en medewerkers herstelbevorderende activiteiten. Alle medewerkers zijn ervaringsdeskundig.

Deze vorm van zelfbeheer en samensturing 

maakt Respijthuis Amerbos tot een unieke voorziening!


Wij zijn erg trots op Respijthuis Amerbos. U bent van harte welkom om de sfeer te proeven, voor informatie over het huis en hapjes en drankjes.

Wij horen graag of u wél of niet aanwezig bent: maria.stijntjes@hvoquerido.nl

Graag tot 22 juni!

Namens alle medewerkers van Respijthuis Amerbos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten