woensdag 11 september 2013

Vooraankondiging Slotsymposium RAAKproject Who knows?!


Graag alvast in uw agenda noteren:
do 31 oktober 2013 van 13.00u-17.00u (met aansluitend een borrel).

Op die dag vindt het slotsymposium  plaats van het RAAKproject Who knows?!

Doel Slotsymposium
De afgelopen twee jaar hebben de samenwerkingspartners Arkin, GGZ inGeest, HvO-Querido, het Instituut
voor Gebruikers Participatie en Beleid (IGPB) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een aantal praktijken in ervaringsdeskundigheid (verder) ontwikkeld en met onderzoek ondersteund, en het Traject Opleiding Ervarings Deskundigheid (TOED) geëvalueerd. De samenwerkingspartners wilden op deze wijze inzicht verkrijgen in de verschillende wijzen van inzet van ervaringsdeskundigheid in de beroepspraktijk. Daarnaast stond de beleving van cliënten rond de inzet van ervaringsdeskundigheid centraal en werd de behoefte onderzocht van zowel de ‘reguliere’ professional als de ervaringsdeskundige in termen van competenties, randvoorwaarden en handelingsruimte bij de inzet van ervaringsdeskundigheid. Tijdens dit slotsymposium worden de uitkomsten van dit project gepresenteerd.

Doelgroep Slotsymposium
Het symposium is bedoeld voor iedereen die bij het project betrokken is geweest en voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp ervaringsdeskundigheid in de beroepspraktijk. Dus s
tuurt u deze vooraankondiging vooral door naar collega’s. Ook zij zijn van harte welkom!

De officiële uitnodiging met het programma en de locatie volgt na de zomervakantie (wordt een locatie in Amsterdam).

We horen graag of u bij het symposium aanwezig bent in verband met capaciteit van de ruimte en benodigde catering. U kunt zich opgeven via deze link:  bij Gudy Koning  (mocht dat niet lukken, dan kunt u ook mailen naar: g.koning@hva.nl)

Hopelijk tot dan!

2 opmerkingen:

 1. Ik kan hier helaas niet bij zijn, maar ontvang wel graag eventuele publicaties naar aanleiding van deze evaluatie en bijeenkomst!
  Dank alvast daarvoor,

  Edo Paardekooper Overman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Edo,
  Jammer dat je er niet bij kon zijn. De publicaties zijn ondertussen te downloaden van de website http://krachtwerkontour.blogspot.nl/p/who-knows-ervaringsdeskundigheid-en.html
  Groet

  BeantwoordenVerwijderen